Avoimet toimistot -tapahtuman aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua maisema-arkkitehdin työhön ja työpaikkoihin. Kurkista toimistoon, josta olet erityisesti kiinnostunut tai ilmoittaudu mukaan kierrokselle, jossa vieraillaan Helsingin maisema-arkkitehtitoimistoissa.

Lataa täältä tulostettava PDF-kartta!

Ovensa ovat lupautuneet avaamaan LOCI maisema-arkkitehdit Oy (Helsinki), Nomaji maisema-arkkitehdit Oy (Helsinki), VSU maisema-arkkitehdit Oy (Helsinki ja Oulu), Maisema-arkkitehtitoimisto Maanlumo Oy (Helsinki), MASU Planning Oy (Helsinki) ja INARO Oy (Helsinki). Opastettu kierros toimistoihin LOCI, Nomaji ja VSU.

Mukaan ilmoittautuneissa toimistoissa voi vierailla vapaasti klo 16-18 välisenä aikana.

Toimistoissa pääset tapaamaan maisema-arkkitehteja ja muita toimistoissa työskenteleviä ja kuulemaan ajankohtaisista suunnittelutöistä. Lisäksi toimistot voivat myös vapaasti järjestää  ohjelmaa vierailijoille.

Kiinnostuneet voivat myös osallistua ryhmäkierrokseen, joka starttaa klo 16 keskustasta: Ruoholahdenkatu 8, sisäpiha. Kierroksella vieraillaan kolmessa kantakaupungissa sijaitsevassa maisema-arkkitehtitoimistossa ( LOCI, Nomaji ja VSU). Kierros kestää noin 2 tuntia ja mukaan mahtuu 20 ensimmäistä, ilmoittaudu mukaan täällä.

PÄIVITYS: Ryhmäkierros on täyteen varattu, voit ilmoittautua varasijalle täällä.


Vastuujärjestäjä:

Mari Ariluoma, väitöskirjatutkija, Maisema-arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto, mari.ariluoma@aalto.fi